Valóban annyira romantikus-e ez az életforma? Hogyan működik egy párkapcsolat, ha az ember szinte mindig együtt van a párjával? Milyen egy pakisztáni rendőrörsön aludni? Két világutazó elmondja.

A vanlife napjaink egyik legvonzóbb életmód-trendje, valamiért azt gondoljuk, hogy aki lakóautóban vagy kisbussszal járja az országutakat, az szabad, cool, és megfejtett valamit ebből az életnek nevezett misztériumból.

Tóth Péter és Fazekas Cecília 2020-ban úgy döntöttek, felmondanak a munkahelyükön, majd nekiállnak lakóautóval bejárni a világot. Két és fél év alatt Magyarországról indulva egészen Pakisztánig jutottak, jelenleg valahol a pakisztáni-indiai határ mellett fekvő Lahor környékén tartózkodnak.

Velük beszélgetve ara voltunk, kíváncsiak, hogy valóban annyira romantikus-e ez az életforma, hogyan működik egy párkapcsolat, ha az ember szinte mindig együtt van a párjával, és mire érdemes odafigyelnie annak, aki hozzájuk hasonlóan lakóautóval járná a világot.

Mindjárt kiderül!

vanlife | tóth péter | izing róbert | podcast | fazekas cecília

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom