Egyszeri és megismételhetetlen performansz igazolja: a kortárs művészet élmény

A műgyűjtés egy életstílus jelképe is! – üzeni az egyedi utat járó youngart online galéria, amely elsőként nyitott üzletet a MOM Parkban. A karácsonyig nyitva tartó ideiglenes galériában megelevenednek a műalkotások, s ezúttal a szó szoros értelmében. A Porsche tiszta, fehér vászonként biztosított alapot a galéria vezető művészei részére, hogy egy egyszeri és megismételhetetlen performansz keretében mutathassák meg, a kortárs művészet élmény.

A négy művész, Juhász Szilárd, Kővári Kamillavirág, Révész Ákos és PAF által megfestett absztrakt installáció négy különálló egységet alkot, amely mind egyben, mind részleteiben is tökéletesen élvezhető.

Az önmagán túlmutató képzőművészeti alkotás megszületéséhez éppen oly szükséges volt a pillanat megragadása, mint

a négy művész egymással való kommunikációja, összhangja, valamint a festői egyediség, a formanyelv és a színharmónia megteremtése.

A youngart.hu kifejezett szándéka, hogy az egyetemes képzőművészeti kultúra részét képező kortárs magyar alkotások interpretálása mellett egyre színesebb és szélesebb közönséget szólíthasson meg, és bebizonyíthassa, hogy

a magas élvezeti értékkel bíró festmények, szobrok, fotók vagy grafikák, értékálló befektetési lehetőségek is.

A műtárgyvásárláshoz és műgyűjtéshez inspirációt adó kulturális térben a látogatók tanácsot kérhetnek a youngart.hu szakértőitől, akik örömmel nyújtanak segítséget a saját vagy vállalati gyűjtemények felépítéséhez, amellyel egyedibbé tehetik otthonukat.

Mindemellett a látogatóknak lehetőségük nyílik megismerni az ADA Möbelwerke jövő évi kanapékollekciójának legújabb darabjait is, és ha ez nem lenne elég, a helyszínen vásárlók között kisorsolásra kerül egy letisztult és kényelmes ADA fotel is. Hiszen mi lehetne jobb annál, mint hátradőlve egy kényelmes karosszékben, festményeken merengeni?

(Fotók: Rohonczi Anita - Festy és Benda Fruzsi)

kiállítás | mom | performansz | kortárs művészet | youngart

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom