Egy népdal csendül fel az autó kerekei alatt ezen az új magyar úton

A Miskolc melletti Gesztelytől Szerencs felé vezető úton kellemes meglepetésben lehet része az autósoknak.

Az épülő 19 kilométeres új gyorsforgalmi úton elkészült egy 513 méteres szakasz, amely  zenélni fog a kerekek alatt.

Az új pályának több mint a felét hétfőn már megnyitották a forgalom előtt, beleértve a főút jobb és bal oldalának mindkét sávját az újharangodi és a bekecsi csomópontok között mintegy tíz kilométeres szakaszon, ahol a zenélő utat is találjuk.

Magyarországon nem ez az első akusztikus útburkolat, a Kaposvárra vezető 67-es úton a bordázatnak köszönhetően egy ideillő sláger, a Republic 67-es út című számának dallamai csendülnek fel. Az ideális ritmus eléréséhez mindkét úton 80 kilométer/órás sebességet ajánlanak.

Ha már az autózásnál tartunk: ezekben az országokban nem fogod megbánni, hogy négy keréken indultál útnak.

(Forrás: Magyar ÉpítőkSokszínű Vidék, képek: Magyar Építők)

autóút | gesztely | magyarország | zenélő | zenélő út

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom