Levesznek minket a lábunkról a magyar fotós szépségideálokat kutató képei

Zsólyomi Norbert UnSeen című kiállítása a fotóművész eddig soha nem látott képeit mutatja be a Lánchíd budai hídfőjénél magasodó Hotel Clark földszintjén, a Leo Bistróban.

A hotel és a bistro tavaly novemberben indította el Art Corner nevű programsorozatát, amely a kortárs képzőművészet rajongóit szólítja meg. Az első esemény Nagy Boglárka Bon Voyage! című kiállítása volt, ezúttal pedig a fotóművészet felé vették az irányt Zsólyomi Norbert fotó-, és a szépségideált fürkésző képzőművészeti alkotásaival.

Mint a szervezők a közleményükben írták, a fotós képei, alkotói gazdagsága és színes személyisége levette őket a lábukról, így könnyedén esett rá a választás, mint az Art Corner második állomásának főszereplőjére. "A hab a tortán már csak Norbert reakciója volt, aki az első percben elárulta nekünk, hogy kizárólag eddig nem látott alkotásokkal készül majd a márciusi megnyitóra” teszik hozzá.

A fotós képeivel nap mint nap találkozhatunk a legkiemelkedőbb magyar divatmagazinok címlapjain,

divatösszeállításaiban, de tény, hogy kevés olyan munkáját láthatjuk, ahol “nincs megrendelő”. Az UnSeen kiállításon éppen ilyen alkotásokkal találkozhatunk, amelyek Norbert saját, külső befolyásoktól mentes művészi ars poeticáját közvetítik.

A munkáim során mindig a szépet keresem mindenben és mindenkiben."

"A kiállítás képeivel is arra törekszem, hogy a feldolgozott témákban megtaláljam az általam szépnek vélt aspektusokat. Kizárólag új fotókkal készülök, illetve látható lesz néhány festményem és mixed media alkotás is, melyben a fotó és a festmény fúziójával kísérletezem”mondta Zsólyomi Norbert még a kiállítás előtt.

A kiállítás, mely május 31-ig látható, a Photo Festival hivatalos programjai közé is bekerült. A műveket meg is lehet vásárolni.

Arról, hogy mi mindent tartogat a Leo Bistro a betérőknek, itt és itt olvashatsz.

(Forrás és képek: Art Corner)

 

képzőművészet | Art Corner | Zsólyomi Norbert | hotel clark | fotó

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom