3 +1 üzleti terület, ahol az új évet követő időszakban érdemes változtatnunk

Az új esztendő nemcsak a magánéletben, hanem az üzletben is számtalan izgalmas kihívás elé állíthat bennünket. Az év kezdete gyakran a különböző fogadalmak és újrakezdések időszaka. Mindez egy vállalkozás esetében sem kerülhet el minket, hiszen az év első napjai és hetei kiváló alkalmak lehetnek arra, hogy átértékeljük a teljes üzleti tevékenységünket.Az alábbi cikkben bemutatjuk azt a 3 +1 területet egy cég életében, ahol az Újévet követő időszakban a leginkább érdemes változtatnunk.

Tiszta lap vállalatirányítási rendszerrel

Ha szeretnénk tiszta lappal indulni, tanácsos átgondolni néhány dolgot. Vizsgáljuk meg a marketing stratégiánkat, nézzük át a termékkészletünket vagy vegyük szemügyre, hogyan motiválhatjuk még jobban a dolgozóinkat. Mindebben nagy segítséget jelenthet egy megfelelő vállalatirányítási rendszer, amely számtalan funkciójával automatizálhatja a különböző munkafolyamatokat.

1. Hogyan színesítsük a termékpalettát?

Új árucikkek bevezetése a régiek helyett vagy mellett fontos stratégiai lépés lehet egy vállalkozás számára. Ezt megelőzően mindenképp érdemes piackutatást végeznünk, valamint részletes ütemtervet és termékpozícionálást készítenünk. Az ERP rendszer hozzájárulhat többek közt az újonnan bevezetett áruk értékesítési csatornáinak hatékony kezeléséhez is.

2. Ha új év, akkor új beszállítók!

Előfordulhat, hogy elégedettek vagyunk a beszállítóinkkal, mégis szeretnék egy kis újítást, amit a megnövekedett fogyasztói igények is indokolttá tehetnek. A beszerzési modulok használata támogathatja a gyors és megbízható beszállítók kiválasztását. Érdemes begyűjteni az árajánlatokat, hogy ezt követően kiválaszthassuk a legkedvezőbb feltételeket kínáló futárszolgálat partnereket.

3. Miért fontos a marketing stratégia áttekintése?

Időről időre elengedhetetlen, hogy a teljes marketing startégiánkat átnézzük. Ilyenkor felülvizsgálhatjuk az eredeti célkitűzéseket, adatelemzést végezhetünk és optimalizálhatjuk a kampánytervezést- és végrehajtást. Mi sem lehet ideálisabb periódus ehhez, mint az év első néhány hete. Egy vállalatirányítási rendszer segíthet meghatározni, hogy ezen belül milyen területeken lehet szükség fejlesztésekre.

+1 A munkavállalók motiválása

A munkavállalók azok, akiknek köszönhetően a teljes vállalkozás működik. Éppen ezért fontos, hogy különböző juttatások, bónuszok, esetleg bérelemelés formájában ösztönözzük, motiváljuk a dolgozóinkat. Ebben segíthet számunkra egy pénzügyi modul, amely hozzájárulhat a bérrendszer és a könyvelés automatizálásához, így azok pontos kivitelezéséhez is.

Az új évet követő időszakban történő változtatások segíthetnek felismerni az új piaci lehetőségeket, így növelni a versenyképességünket.

(Szponzorál tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom