A modern nő életvitelére szabta új kollekcióját Áron Eszter

Az AERON Pre-Fall 2023-as kollekciója már elérhető a márka Szervita téri üzletében. A márkára mindig is jellemző izgalmas letisztultság mellett ebben az új kollekcióban kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az alapító, Áron Eszter azon vágya, hogy egy olyan hordható ruhatárat alkothasson meg az AERON követőinek, amely hűen tükrözi a mai modern nő életvitelét.

A tervezési folyamat kezdetén Áron Eszter úgy fogalmazott: amikor elhatározta, hogy követi azt a hangot, ami a divattervezés felé hív, már akkor tudta, hogy letisztult darabokat szeretne készíteni. Úgy véli, az egyszerűség is önkifejezés.

Szerinte ma muszáj, hogy egy ruhadarab ne öncélú legyen, hanem igenis legyen realitása a mában.

Az AERONra mindig is jellemző izgalmas letisztultság mellett ebben az új kollekcióban kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az alapító, Áron Eszter vágya, hogy egy olyan hordható ruhatárat alkothasson meg, amely hűen tükrözik a mai modern nők életvitelét. Egy olyan sokoldalú kollekció született meg, amely jól kombinálható darabokból áll,

egyszerre érhetőek el benne a nyaralásra tervezett ruhákon át az első kabátok.

Míg az előbbiek tapintásra hűvös, krém és vérnarancs poplin anyagból készültek, hímzett karika-motívumokkal díszítve, addig az utóbbiak kétrétegű, selyem-gyapjú összetételű szövetekből. Ez utóbbiak azért nem kaptak bélést, hogy

láthatóvá váljanak a márkára jellemző klasszikus szabászati megoldások.

Az AERON régóta törekszik a fenntartható megoldások széleskörű alkalmazására. Az anyagfelesleg nélkül, fenntartható fonalból készülő és ZERO névre keresztelt kötött alapdarabok a Pre-fall 2023-as kollekcióban most egy új, exkluzív mimóza sárga színárnyalatban érhetőek el, míg a klasszikus szabászati megoldásokon nyugvó, bordó női öltönyök egy fenntartható minősítésű, Ecovero viszkóz alapú szövetből készültek.

Dacolva a sztereotípiával, hogy a kötött darabok csak unalmasak lehetnek, új mélységben, új dimenziókban jelennek meg a kötött ruhák és felsők a kollekcióban. Egyszerre hordhatóak napközben és egy naplementét követő rendezvényen, miközben megtalálhatók benne a mindennapok luxusát jelentő alapdarabok és különleges, experimentális formák, amelyek felhívják a stílusra igényes emberek figyelmét.

Mivel Eszter számára kulcsfontosságú momentum a kontrasztok közötti egyensúly megtalálása, olyan darabok is megszülettek, amelyek izgalmasan ötvözik egy lazán kötött pólóruha és egy szatén koktélruha előnyeit azt üzenve: a mai modern nő komplex és sokféle lehet.

(Fotók: AERON)

ruhakollekció | őszi kollekció | aron eszter | kollekció | aeron

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom