Beköltöznél az Airbnb vezérigazgatójának otthonába? Most megteheted!

Felkerült az Airbnb-re a cég alapítójának, egyben vezérigazgatójának saját, San Franciscó-i otthona.

Az év elején Brian Chesky, az Airbnb milliárdos társalapítója és vezérigazgatója elhatározta, hogy a platformja által felsorakoztatott ​​ingatlanokat folyamatosan rotálva fog élni.

Bár 2022 számára az utazásról szólt, úgy tűnik, most visszatér San Francisco-i otthonába. De nem egyedül.

Kialakította ugyanis a Chesky vendéglakosztályt a saját házában, oda keres most lakótársat.

„Maradj velem – az Airbnb társalapítója és első házigazdája” – írja Chesky a vendéglakosztályának hivatalos Airbnb-oldalán, utalva arra az időre, amikor Chesky ledobott néhány matracot, és befogadtott három vendéget. A ház, amiben golden retrieverével, Sophie-val él, egy csodás vendéglakosztállyal bővült, amely egyúttal múzeumként is funkcionál, hiszen

az Airbnb történetének részleteit is bemutatja.

A vendéglakosztályhoz hatalmas fürdőszoba, tágas konyha és hatalmas ablakokkal rendelkező nappali található, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Noe-völgyre.

Az ingatlan ugyanakkor már most rendkívül népszerű, a legkorábbi foglalások 2024-re adhatók le.

(Forrás: BossHunting, fotók: Airbnb)

különleges | vezérigazgató | ajánlat | airbnb | alapító

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom