Meredeken néz le az óceánra ez a szuperstílusos Airbnb-kabin

Chilében igazán nincs hiány az olyan villákból és házakból, melyekbe hosszasabb unszolás nélkül beköltöznénk ebben az esetben ezt meg is tehetjük.

A navidadi óceánpartra két, minimalista kockakabint terveztt a santiagói Croxatto és Opazo építészstúdió, melyeket helyi madárfajokról La Taguának és La Loicának neveztek el.

Míg a kisebbik La Loica húsz négyzetméteres, a nagyobbik La Tagua huszonöt. A jó hír, hogy ez utóbbit ki is bérelhetjük az Airbnb-n.

Az épületeket a helyi táj ihlette, fenyőből és tölgyből készültek.

A letisztult külső tükröződik belül is a világos faborításban és a minimalista bútorzatban.

Egyszerű ebédlő, elegáns konyha és vászon ágynemű fogadja azokat a szerencséseket, akik innen hallgathatják a hullámok robaját, és nézhetik az oroszlánfókákat.

Itt megnézheted, milyen gyönyörűen játszanak a fények a chilei sivatagi éjszakában, itt pedig azt a házat, amelynek teraszáról Chile legszebb borvidékére látni.

(Forrás: TimeOut, Dezeen, képek: Dezeen, Airbnb)

navidad | airbnb | kabinház | chile | óceán

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom