Csak egy éjszakát foglalnál az Airbnb-n az ünnepi időszakban? Van egy rossz hírünk

Az Airbnb szeretné megelőzni, hogy elszabaduljanak a bulik az év végén, ezért szigorítást vezet be.

Az Egyesült Államokban, Puerto Ricóban, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Franciaországban, Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Írországban, Portugáliában és Hollandiában nem foglalhatják le csak a december 31-i éjszakát azok, akik nem kaptak még pozitív véleményeket. A korlátozás a korábbi foglalásokra nem vonatkozik.

A bulizást egyébként már megtiltotta az Airbnb az említett országokban az idén,

miután 2020 augusztusában még csak tesztjelleggel vezette be a korlátozást az említettek közül az első kilenc helyszínen.

Az intézkedésnek köszönhetően 44 százalékkal csökkent a házibulikkal kapcsolatos panaszok száma, a tavaly szilveszterre vonatkozó szigorítás hatására pedig Nagy-Britanniában 68 százalékkal kevesebb incidens történt az előző évhez képest.

Az Airbnb-n mostmár a cég vezérigazgatójának otthonát is megtalálod, de ha egy lakás és egy hotel közül kell választanod, nem biztos, hogy az előbbivel jársz jobban.

(Forrás: Independent, képek: Getty Images)

szilveszter | korlátozás | airbnb | buli

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom