A zalai dombok közt ebben a pompás faházban rejtőzhettek el a világ elől

Ha nem kérsz a szállodák zsúfoltságából, de az erdei kabinokat puritánnak tartod, akkor ezt a zalai dombokra néző faházat neked találták ki. Magával ragadó stílusával és pompás luxusával az Aislamiento tökéletes arra, hogy páratlan nyugalomban vonuljatok el kettesben.

Szeretjük a szállodák kényeztető szolgáltatásait, de sokaknak inkább a faházak jelentik az igazi kikapcsolódást és feltöltődést, ahová el lehet vonulni a világ elől, és élvezni a természet szépségét és nyugalmát. A zalai dombokra néző Aislamiento már a nevével is ezt ígéri, hiszen elszigetelődést jelent, és jelenleg aligha tudnánk jobb helyet mondani, ahol távol maradhatunk a mindennapok rohanásától, mégis a legjobb szállodai szobák kényelmét élvezhetjük.

Vendéglátóink, Médea és Szabolcs nagy álmukat váltották valóra ezzel a faházzal, amit két év kitartó munkájával építettek fel. Mindig is szerettek utazni, és rengeteg tapasztalattal és ötlettel felkészülve fogtak hozzá, hogy megalkossák

a saját álomházukat, amiben a világ legszebb kabinjai inspirálták őket.

Jártak vízparti nyaralóban, alpesi chalet-ban, nizzai villában, és az Aislamiento olyan bámulatosra sikerült, hogy valóban megállná a helyét a világ minden táján.

Mégsem kell messzire utaznunk hozzá, hiszen Zalaegerszeg mellett, az egerszeghegyi domboldalban, nyaralók nyugodt környezetében találjuk az Aislamientót, amelynek

a kapuján belépve mintha egy másik világba csöppentünk volna.

Az elhelyezkedése egyszerűen tökéletes, a parkosított telek tetejéről minden nap megnézhetjük, ahogyan a nap eltűnik a dombok mögött. A táj bőven nyújt látnivalót, mind a négy évszakban mást és mást.

Mivel meredek domboldalra épült, ezért az Aislamiento mintha kiemelkedne a környezetéből, mégis érezhetjük benne a természet közelségét. Az egylégteres kialakításával és magas mennyezetével igazán tágas, tele van zöld növényekkel, ráadásul nyugati irányban teljesen üvegezett, ami egyszerűen lélegzetelállító panorámát nyújt. Reggel a hatalmas ágyból, napközben a kényelmes Ligne Roset fotelekből, melegebb időben pedig a hatalmas teraszon pihenve is élvezhetjük ezt a páratlan látványt.

A Togo fotelek nemcsak stílusosak, de bámulatosan kényelmesek is, és külön az Aislamiento számára gyártották le a velencei Rubelli manufaktúra bársonykárpitjával, a belső térhez illő sárga színben

Belépve azonnal rabul ejt a ház hangulata,

a legapróbb részletig gondosan kitalált stílusa ugyanis tökéletes harmóniában van a környezetével. Ahol csak lehetett, természetes anyagokat használtak fel, és a fafelületek megmunkálása során olyan technikákat alkalmaztak, amivel rusztikus hatást értek el. Belsője ötletesen ötvözi a különböző stílusokat, a fekete berendezések industrialjától a színes edények és kárpitok tropicaljáig minden a házigazdák kitűnő ízlését dicséri.

Bár a környék számtalan lehetőséget ad kirándulásra, kerékpározásra, amihez két fantasztikus KTM e-bike is bérelhető, a kilátást csodálva az édes semmittevést is élvezhetjük. A házat az első pillanattól kezdve rendkívül otthonosnak éreztük, ahol még az illatok is kellemesek. A prémium Bose hifit és az otthonosan meleg tónusú hangulatfényeket egy telefonról állíthatjuk, még az alkalomhoz illő zenei válogatásról is gondoskodtak a házigazdák, a hangzása pedig tényleg betölti a házat, és nagyban hozzátesz a hangulathoz.

A bio kandalló lobogó lángja mellett, egy pohár pezsgővel a kézben pillanatok alatt megfogott minket a ház nyugalma. Itt a legjobb olvasni a Roadster magazint, de lapozhatjuk a polcokon lévő kabinos albumokat, találunk társasjátékokat, és még távcsövet is, hogy felfedezzük a környék élővilágát. Mivel sokan jeles eseményt ünnepelve keresik fel a házat, ezért az Aislamiento

izgalmas újdonsága a pezsgőbár, ahol nemes márkák palackjaiból válogathatunk.

Mindezt már a ház alsó szintjén fedezhetjük fel, ahol saját wellnesst alakítottak ki

finn szaunával, és hogy a lépcső ne foglaljon teret a nappaliból, ötletesen a padlóba rejtett, gombnyomásra feltárható ajtón át jutunk le. Igazából már a fenti szinten lévő fürdőszoba is élményfürdőnek számít, a kádat ugyanis egy ötvenéves dézsából alakították ki, amihez foghatót nem sok helyen próbálhatunk ki. A fürdő feletti galérián kialakított kuckóba pedig még a házon belül is el lehet vonulni, a kilátás innen még újabb arcát mutatja.

A legtöbben két éjszakára jönnek, de akár egy hétre is kivehetjük ezt a pompás házat,

ahol tényleg minden megvan, amire csak szükségünk lehet. A teljesen felszerelt konyhában ebédet vagy vacsorát is el tudunk készíteni, kedvünkre választhatunk a kapszulás és a kotyogós kávéfőző közt, a reggeliről pedig nem kell gondoskodnunk, mert kívánságra az ajtó előtt vár majd minket a gazdag reggeli kosár, tele a házhoz méltón prémium minőségű termékekkel.

Göcsej természeti adottságai kitűnőek egy jó tekeréshez, amihez két profi KTM e-bike bérelhető, egy női és egy férfi vázas. Az elektromos mountain bike több fokozatban állítható rásegítésével mindenki könnyedén bejárhatja a környező erdőt-mezőt

Médea és Szabolcs remek munkát végeztek, amit mindennél jobban mutat, hogy sokan azt mondják nekik távozáskor: nem is tették ki a lábukat, csak élvezték a házat és a kilátást. A tájat csodálva mi sem tettünk másként, és a feltöltődésre, elvonulásra kiváló Aislamiento ezzel teljesen elvarázsolt minket. A zalai dombokra néző faházba még biztosan vissza kell térnünk, hogy a langyos nyári estéken a teraszáról is megnézzük a naplementéket.

(Fotók: Jancsó Gergely, Bolla Gábor)

aislamiento | zalaegerszeg | zala | kabin | faház

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram