Ajándékozzunk virágot édesanyánknak!

A gyerekek – bárhol is legyenek a világban – május első vagy második vasárnapján nagy örömmel és izgalommal készülnek édesanyjuk köszöntésére. Felnőttként alábbhagy a gyermeki izgatottság, helyét lassan felváltja a hála és a tisztelet.

Az anyai szeretet semmivel nem összehasonlítható, pótolhatatlan kötelék. Éppen ezért anyák és gyermekeik számára ugyanolyan fontos ünnep az anyák napja.

Miért a virág?

Anyák napján a gyerekek saját készítésű ajándékkal, édességgel, átvállalt házimunkával fejezik ki édesanyjuk iránt érzett szeretetüket. Vannak, amik viszont nem maradhatnak el egy köszöntés mellől sem, ezek az anyák napi virágok. A virágnak minden anya és nagymama örül. Egy gyönyörű virágcsokorral, néhány kedves szóval, vagy verssel kifejezhetjük hálánkat ezen a jeles napon.

Milyen virággal készüljünk anyák napjára?

Néhány évtizeddel ezelőtt rendszerint illatos orgonával köszöntöttük édesanyánkat, azonban sajnos a klímaváltozás miatt ez már szinte lehetetlen, mert anyák napjára a legtöbb helyen már elvirágzik az orgona. Helyette azonban számtalan szebbnél szebb növény kárpótol minket a virágboltok kínálatában.

A legtöbb virág ajándékozásának jelentését a szerelemmel hozzák összefüggésbe, pedig mást is szimbolizálhatnak. Következzen egy rövid felsorolás a teljesség igénye nélkül:

  • A bazsarózsa a hosszú és boldog élet jelképe, a fehér rózsa a tisztaság szimbóluma, míg egy rózsacsokorral hálát fejezünk ki. A sárga az irigység színe, de ha édesanyánknak a sárga rózsa a kedvenc virága, bátran ajándékozzuk meg vele.
  • A tulipán az egyik legnépszerűbb tavaszi virág. Letisztult, elegáns virága és gyönyörű színei vonzzák a tekintetet.
  • Az illatos gyöngyvirág minden évben anyák napja környékén nyílik. A népi hagyományok szerint gyöngyvirágot a megbecsülés jeleként adunk szerettünknek.
  • Az egyszerű, de roppant elegáns kála a szépséget jelképezi. Cserepes virágként vagy csokorba kötve elegáns ajándék, azonban önmagában egy szál is megállja a helyét.
  • A liliom a tisztaság, az ártatlanság jelképe, de a remény és a szeretet szimbólumának is tartják.
  • Az orchidea egy különleges, exkluzív növény, melynek ajándékozásával elismerésünket fejezzük ki az ajándékozott személy felé.

Virágküldés a távolból

Az elmúlt évek gazdasági, megélhetési problémái vagy a pandémia sokunkat akadályoz abban, hogy személyesen köszöntsük fel édesanyánkat. Mivel azonban nem maradhat el az anyák napjára virág küldés, megbízható segítséget nyújt a virágküldő szolgáltatás, melyben nyugodtan támaszkodhatunk a Meglepetesem.hu közreműködésére.

Legyen szó szálas vagy kaspós virágról, virágcsokorról vagy -kosárról, kiválasztjuk a nekünk tetszőt és megrendeljük; ők pedig házhoz szállítják. Ilyen egyszerű!

Bármilyen virágot is válasszunk, mindig tartsuk szem előtt édesanyánk ízlését, stílusát, hogy mindenképpen örömét lelje a meglepetésben.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Tippek vőlegényeknek luxus esküvői öltözethez

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom