Ez a vonatút hozza testközelbe a varázslatos sarki fényt

Miközben a zord alaszkai tájon haladunk át, a kényelmes vonatút során mesebeli fényjátékot figyelhetünk meg.

A lassú utazás örömét és Alaszka érintetlen téli táját egyesíti az Alaska Railroad Aurora Winter Train, amely egy tizenkét órás vonatút során teszi meg az Anchorage és Fairbanks közötti 560 kilométeres távolságot. A vonat csak hétvégén közlekedik,

szombaton indul északra, és vasárnap fordul vissza délre.

A vonat hatalmas ablakaiból, a kényelmes, melegből nyílik lehetőség megcsodálni a csodálatos tájat, de valamelyik megállónál kiszállva akár kutya vagy motoros szánozáson, valamint hótalpas túrán is részt lehet venni,

és elcsíphető az északi fény is.

Az Alaska Railroad népszerűsége egyre csak nő, nem csoda, hogy új, téli csomagajánlatokat is kidolgoztak. Ennek keretében hat éjszakás Aurora-utazáson is részt lehet venni, amely igazi alaszkai kalandokat kínál.

Az utazás Anchorage-ban kezdődik és kutyaszánozás, valamint Aurora Borealis túrák tarkítják.

(Forrás: Travel+Leisure, fotók: Getty  Imagesés Alaska Railroad)

alaszka | vonat | északi fény | sarki fény | aurora borealis

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom