Irodalmi est és operagála is lesz az Anna Fesztiválon

Megrendezik július végén a 196. Anna-bált, és az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják.

Az Anna-bálra július 31-én, az Anna Grand Hotel termeiben és udvarában kerül sor, és a hagyományok szerint zajlik majd a báli bevonulás, a bál szépe választás, továbbá megrendezik az utcabált is. A bálra sétáló jegyek nem válthatók, csak a hagyományos, vacsorát is tartalmazó báli belépőket lehet igényelni.

Az Anna Grand Hotel

A bál kísérőrendezvényét, az Anna Fesztivált július 26. és 31. között tartják. Az Anna Fesztivál első napján Juhász Anna irodalmár által szerkesztett irodalmi est várja az érdeklődőket. Július 27-én Érdi Tamás zongoraművész ad koncertet, a prímásversenyt július 28-án rendezik.

Az Operagála július 29-én hallható majd a Gyógy téren felállított nagyszínpadon, ahol világhírű darabokból csendülnek fel részletek, július 30-án pedig a Magyar Állami Operaház művészei adnak műsort, és megrendezik a szívhalászatot is.

Ez is érdekelhet:

A bormarketing lehetőségeiről és a borturizmus jövőjéről is szó esik az idei BorÉRT Borturisztikai Konferencián

A konferencián többek között a borszabályozás változásairól, a bormarketing lehetőségeiről és a borturizmus jövőjéről esik szó.

(Forrás: MTI)

balaton | balatonfüred | Anna Fesztivál | Anna-bál | operagála

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom