A régió legjobbjai közé választott egy budapesti hotelt a világ egyik legelismertebb turisztikai lapja

A Condé Nast Traveler bejelentette az idei Readers’ Choice Awards díjazottjait, melyek között a világ legjobb szállodái, hajóútjai, országai, városai, üdülőhelyei, vonatai, légitársaságai, repülőterei, fürdői, szigetei, poggyász márkái, villái és utazásszervezői szerepelnek.

Idén is toplistára került az Aria Hotel Budapest, mely ötödik helyezést ért el a közép- és dél-európai szállodák között. A Condé Nast Traveler által alapított Readers’ Choice Awards a leghosszabb ideje működő és legrangosabb elismerés az utazási ágazatban, különlegességét pedig az adja, hogy az értékelések maguktól az utazóktól származnak. Idén több mint 520 ezer egyesült királyságbeli és amerikai egyesült államokbeli olvasó töltötte ki az értékelést, átfogó képet adva a világ különböző tájain tett utazásaikról.

– Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a vendégek iránti elkötelezettségünk maradandó benyomást tett a Condé Nast olvasóira, és ezzel ismét a világ legjobbjai közé kerültünk. Nagy megtiszteltetés a Condé Nast Traveler nemzetközi vendégvéleményeken alapuló elismerése, ez is megszilárdítja az Aria Hotel Budapest vezető szerepét Közép- és Dél-Európában. A Library Hotel Collection tagjaként nyolc éve vagyunk jelen a magyar piacon, az elmúlt évek sorozatos globális válságai érzékenyen érintették a szállodaipart, az Aria azonban nemcsak átvészelte a nehéz időszakot, de meg is erősítette pozícióját – fogalmaz a díj kapcsán Marx Ferenc szállodaigazgató.

A New York-i Library Hotel Collection szállodacsoport budapesti tagja 2016-ban és 2018-ban aranyérmet szerzett a verseny közép-európai mezőnyében, 2017-ben ezüstéremmel díjazták a vendégek, 2019-ben pedig ötödik lett.

A több mint három évtizede fennálló, számos díjjal kitüntetett Condé Nast Traveler az utazók körében a hitelesség szimbóluma.

A több platformon megjelenő transzatlanti márkát egyedi hangvétele mellett olvasói releváns és inspiráló tartalmáért kedvelik. Az Egyesült Államokban és Egyesült Királyságban megjelenő luxus utazással foglalkozó orgánum komoly hagyománnyal rendelkező, olvasói értékelések alapján évente összeállított válogatásaiban szerepelni az egyik legmagasabb presztízsű elismerésnek számít az utazási szektorban.

Az Aria Hotel a Library Hotel Collection szállodacsoport 2015-ben nyílt tagja. A tematikus hoteleiről és egyedi karakterű épületeiről ismert márka hangsúlyos New York-i és torontói jelenlét mellett Budapesten van jelen. A Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards régiós elismerése az Aria Hotel Budapest hatodik rangos díja. 2017 januárban a TripAdvisor Travelers’ Choice Awards-on a Világ Legjobb Szállodája címet nyerte el a legnagyobb utazási oldal látogatóinak értékelései alapján. Az utazási szektor egyik legjelentősebb elemzője, a ReviewPro pedig a világ hatodik legjobb egyéni luxusszállodájának választotta a budapesti Aria Hotelt 2,7 millió vendégértékelés elemzése alapján, míg az Ariat üzemeltető hotelcsoport, a Library Hotel Collection a világ első számú kis luxusbrandje címet érdemelte ki. 2018 tavaszán a Condé Nast már külön értékelte az Aria Hotel Budapest tetőbárját is, a világ 10 legjobb tetőteraszának egyikeként megnevezve a High Note SkyBar-t. A hotelben található, 2015-ben Európa legjobbjának választott Harmony Spa a World Luxury Spa Awards 2018 versenyén Magyarország Legjobb Spa-ja díjat nyerte el.

A 2023. évi Readers' Choice díjazottjainak listáját a Condé Nast Traveler honlapján tették közzé, de a Condé Nast Traveler novemberi nyomtatott számában is olvasható lesz.

aria hotel | condé nast traveler | elismerés | budapest | legjobb

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom