Exkluzív kollekció készült az Armani megújult üzletének megnyitására

A Rodeo Drive-i üzlet ismét megnyitotta kapuit, méghozzá egy exkluzív, Los Angelest megidéző kollekcióval.

Több hónapos felújítási munkákat követően a Giorgio Armani végre újra megnyitotta üzletét az ikonikus Beverly Hills-i Rodeo Drive-on. A butik 1988 óta várja a luxusmárka rajongóit, miközben mindvégig megtestesítette a márka Los Angeleshez és a mozi világához fűződő kapcsolatát, de

minden pillanatban ragaszkodott Armani szellemiségéhez is.

A város mindig fontos volt a luxusmárkának, hiszen Armani volt az első tervező, akit majdnem húsz évvel ezelőtt

a Rodeo Drive Walk of Style díjával tüntettek ki.

A megújult üzlet hatalmas üvegablakain dekoratív motívumok láthatók, az ikonikus üveghomlokzat felső részét pedig a Rodeo Drive jellegzetes pálmafái ihlették. A belső tér átalakításához a milánói és a tokiói butikból merítettek ihletet, de tematikus helyiségeket is kialakítottak benne, melyek

egy-egy kollekció dizájnelemeivel rezonálnak.

Ilyen például az Armani/Casa kollekció, amihez csodálatosan illenek a selyemhatású falburkolatok.

Az üzlet kínálatában a ruhák mellett női kiegészítők és szemüvegkollekciók, Armani beauty termékek és Armani Privé illatszerek is megtalálhatók, de nem hiányozhat a női ékszerkollekció mellett az estélyi ruhák széles sora, valamint a férfiak számára alkotott kiegészítők és szemüvegek.

A VIP szobákban az egyedi megrendelésre érkezett vásárlókat fogadják.

A butik újranyitásának megünneplésére egy exkluzív Los Angeles-i esti kollekcióval készült a márka, melyek április végéig kizárólag ott vásárolhatók meg.

(Forrás: Hautliving, fotók: Armani)

armani | luxusmárka | rodeo drive | divat | stílus

FOLYTASD EZZEL

Ha elfogadod ezt az ajánlatot, megkaphatod a hollywoodi sztárok egyik kedvencét

Ilyennek kell lennie egy zakónak a 21. században – Megnéztük az Attolini nápolyi üzemét

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram