„Minden lakás egy intim portré arról, aki benne él”

Athena Calderone otthona először megbabonázza az embert, majd egyenesen magához láncolja, mintha csak az Olümposzról alászálló virágbilincs lenne.

Az amerikai író, dizájner és belsőépítész New York-i otthona maga a falak közé szorult világi harmónia.

Klasszikus dizájnelemek, modern darabok és egzotikus textúrák keverednek egymással.

Athena Calderona szerint minden lakás egy intim portré arról, aki benne él.

Ha valakit beengedünk, akkor annak felfedjük önmagunkat, érzelmeinket, titkainkat. Így talán nem meglepő, hogy Athena Calderona is arra törekedett, hogy személyisége és „élj szépen” filozófiája is visszatükröződjön az általa berendezett otthon falai közül.

Így fest Athena Calderone Long Island-i otthona:

Krémes, hófehér, izgalmas és gyönyörű ez a ház

Elegáns otthon egyenesen Long Islandről.

(Forrás: The Nord Room, Otthon)

new york | ingatlan | Athena Calderone | otthon

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom