Jules-Louis Audemars és Edward-Auguste Piguet kultusza lengi körbe ezt a hongkongi bárt

Az Audemars Piguet alapítóinak, Jules-Louis Audemars és Edward-Auguste Piguet kultusza lengi körbe ezt a különleges hongkongi bárt a H Queen'sben.

A 250 négyzetméteres terével a rezidencia betekintést nyújt az egykori óramágnások túláradó életmódjába és stílusvilágába

úgy, hogy közben a kiválasztott ügyfelek saját házukként is használhatják azt.

A bárt úgy tervezték, hogy a vendégek ne csak elképzeljék, hanem szinte megtapasztalják azt, hogy a cég egykori alapítói, Jules-Louis Audemars és Edward-Auguste Piguet miként élnének a 21. században.

Így aztán nem csoda, hogy ez a penthouse a legmodernebb és legimpozánsabb berendezésekkel lett felvértezve, amelyet a vendégek nyugodtan használhatnak üzleti találkozók és különböző összejövetelek helyszínére is.

És ha már különleges bárok:

Ebben a tizenhat bárban örök élményt is kapunk a rendelésünk mellé

Ez a tizenhat különleges vendéglátóhely a nagyvilágból Malajziától az Antarktiszig csak maradandó emlékekkel enged távozni a fizetés után.

Edward-Auguste Piguet | Audemars Piguet | hongkong | óra | bár

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom