Földrengés volt a magyar határ közelében, sok helyen lehetett érezni

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közösségi oldalán jelentette be, hogy földrengés volt vasárnap Ausztriában.

A Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumának közleménye szerint 2024. április 14-én, magyarországi idő szerint 17 óra 14 perckor 3,1-es magnitúdójú földrengés volt Ausztriában, Bécsújhely térségében. A hivatalos tájékoztatás szerint a rengést a bécsújhelyi lakosság érzékelte, ugyanakkor károkról egyelőre nem érkezett bejelentés a katasztrófavédelemhez.

(Fotó: Getty)

magyar határ | ausztria | földrengés | bécsújhely

FOLYTASD EZZEL

Ebben a hét budapesti kerületben már egymillió forintnál is több az ingatlanok négyzetméterára

Mától egy darabig nehézkes lesz a reptér környéki közlekedés, ezekre kell odafigyelni

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram