„Nagyon várjuk már vissza a nézőket” – Balázsi Gergő Ármin-interjú

A klasszikus balett egyik legnagyobb tehetségével beszélgettünk az őszi évad újdonságairól.

Balázsi Gergő Ármin, a Magyar Nemzeti Balett principálja idén ősszel új darabokban tűnik fel. Ezek egyike a Sad Case című kortárs darab, amelyet a világhírű koreográfus páros Paul Lightfoot és Sol León jegyez. Az ellenállhatatlan, modern alkotás mexikói mambózenével kísért meglepő mozdulatai a szatirikus és a komoly közötti feszültség folyamatos keresését tükrözik. A Roadster benézett a darab próbájára, ahol Balázsi Gergő Ármin többek között azt is megosztotta velünk, milyen együtt dolgozni a két legendás koreográfussal, milyen a viszonya a kortárs tánchoz, és hogy milyen újra a közönség előtt táncolni.

balázsi gergő ármin | magyar nemzeti balett | balett | sad case | sol león

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom