Ismét eltelt egy év és ismét közeleg a Bar Show. Idén már ötödik alkalommal tartják meg Budapest legnagyobb bárkulturális rendezvényét – ezúttal május 21-én, és új helyszínen, a Millenárison.
Több tucat standnál kóstolhatsz
A világ számos szegletéből érkeznek prémium italok az idei Bar Show-ra, amelyekből eszelősen finom, kreatív koktélokat készítenek a standokon, de természetesen önmagukban is meg lehet kóstolni a kifinomult italokat.
A változatos italfajták között megtalálható lesz a whisky mellett a rum, a gin, a vodka, a tequila, a cognaco és más egyéb francia párlat is.
Szurkolj a versenyzőkért!
A Bar Show egyik kiemelt programja a Magyar Flair és Koktél Bajnokság döntője és az ünnepélyes díjátadó, ahol többek között az is kiderül, melyik a legjobb bár és ki a legjobb bartender.
A 13 órakor kezdődő rendezvény programja:
- Több tucat standnál minőségi párlatok és koktélok kóstolója
- Masterclassok (ültetett kóstolók – whisky, rum, gin, stb.)
- Nyílt előadások (szakemberektől lehet tanulni)
- Flair és Koktél Magyar Bajnokság döntő és ünnepélyes díjátadó

A helyszín a Millenáris B csarnok (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20. – bejárat a C épületből), a jegyár elővételben május 14-ig hatezer forint. Amennyiben a helyszínen még lesz jegyértékesítés, úgy a belépő ára ott már emeltdíjas.
A belépőjegy tartalmaz négy darab, ötszáz forint értékű italkupont és egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen, belépést követően kap kézhez a látogató. Ha a kóstolójegyek elfogynak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni ötszáz forintos darabáron.
További információk a hivatalos oldalon.
prémium | program | millenáris | ital | koktél | bar show
5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni
Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!