Ha Bécsbe utazol a télen, számíts erre!

Valószínűleg meghosszabbítják a koronavírus elleni intézkedéseket.

Ahogy Michael Ludwig polgármester kifejtette, „érdemes bizonyos intézkedéseket a hidegebb évszakban is fenntartani. Ezért például egész télen érvényben maradhat a tömegközlekedésre vonatkozóan az FFP2 maszk viselésének kötelezettsége, ami, mint a polgármester elmondta, bizonyos szintű védelmet nyújt a fertőzések ellen.

Ludwig ennek kapcsán meg is dicsérte a bécsieket, mint hozzátette, gyakran utazik tömegközlekedéssel, és azt kell mondania, hogy

nagyon nagy a fegyelem azzal ellentétben, amit sokan állítanak.

A kórházakban ugyanakkor továbbra is nehéz a helyzet, és oda kell figyelni a veszélyeztetett csoportokra, ezért ezekben az intézményekben és az idősotthonokban a látogatóknak továbbra is PCR-tesztre van szükségük a maszk mellett.

Ludwig szerint az intézkedéscsomagot a tél végéig meghosszabbítják, mert a hideg évszakban nem valószínű, hogy jelentősen enyhül a helyzet.

Ha több napot is eltöltenél a szomszédos fővárosban, remek szállásokat találhatsz.

(Forrás: Austrian Press, képek: Getty Images) 

ausztria | maszk | bécs | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom