A rendőrség azt kéri, senki ne mozduljon ki, oroszlán kóborol az erdőben Berlin környékén

Szerda reggel egy videó került fel a Twitterre, amelyen egy nőstényoroszlán látható Berlin délnyugati külvárosában, a Kleinmachnow környéki erdőben.

A helyi lakosokat arra szólították fel, hogy maradjanak otthon, amíg a rendőrség, többek között helikoptereket is bevetve a vadállat után kutat.

A hatóságok nem tudják, honnan szabadulhatott ki az állat,  a helyi állatkertek, állatmenhelyek és cirkuszok is közölték, hogy nem tőlük szökött meg. Egy szemtanú arról számolt be, hogy látta, amint az oroszlán egy vaddisznót üldöz.

https://twitter.com/lqzze1/status/1681819428256620545

A brandenburgi lakosokat arra figyelmeztették, hogy az állat veszélyt jelent, és felszólították őket, hogy további intézkedésig ne mozduljanak ki, és a háziállataikat se engedjék ki.

Az állat felkutatásában állatorvosok és vadászok is részt vesznek, és a hatóságok remélik, hogy humánus módon sikerül befogni a nagymacskát.

(Forrás: BBC, képek: Unsplash, Getty Images)

rendőrség | oroszlán | vadállat | berlin | nagymacska

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom