Magyar operatőr segítségével hozza el Billie Eilish és a Gucci a fenntartható kifinomultság korszakát

Billie Eilish lett a Gucci Horsebit 1955 táskájának arca. A kollaborációhoz készült a reklámfilmet Rév Marcell Emmy-díjas magyar operatőr rendezésében láthatjuk.  

A Gucci régóta kedvence a világhírű énekesnőnek, aki gyakran tetőtől talpig Gucci-logóval ellátott ruhadarabokat viselve lép a vörös szőnyegre. Borítékolható volt tehát, hogy előbb-utóbb megszületik az énekesnő és a divatház első kooperációja is.

Sabato De Sarno a közelmúltban csatlakozott kreatív igazgatóként a Guccihoz és miután megünnepelték Horsebit 1953 táska hetvenedik évfordulóját, a Horsebit 1955-következett.

Eilish a fenntarthatóságot szem előtt tartva alakította át a kiegészítőt, ami Demetra szövetből készült és aszimmetrikus körvonalakat kapott. A gyártási folyamat teljes mértékig etikus és vegán volt.

A kollaborációhoz készült reklámfilmet Rév Marcell Emmy-díjas magyar operatőr rendezte, aki az Eufória sorozaton végzett munkájáért vehette át az elismerést. A magyar filmes ezen kívül Miley Cyrus Flowers című dalának videoklipjén is dolgozott.

(Forrás: Hypebeast, fotók: Gucci)

stílus | divatház | gucci | divat | Billie Eilish

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom