Új távlatok nyílnak a hazai indoor mászásban

Gravity Boulder néven elképesztően dögös falmászótermet készítettek a Mammut I negyedik emeletén. Több mint 500 m² mászófelület, elképesztő színek, szauna.

Szombaton nyit a legnagyobb hazai mászóterem, a Gravity Boulder Budán – közölte a Mozgásvilág. A kétszintes terem alsó fele csak a mászóké, a teljes mászófelület 550 m², mindenféle dőlésszögű falakkal, köztük befelé dőlőkkel is.

A falat csehek építették, a szivacsokat olaszok szállították, fogásokból a legjobb márkákat válogatták össze.

Lesz egy 20 fogás/m² sűrűségű edzőfal, de a terem túlnyomó részét színboulderek foglalják majd el, ahol az azonos színek jelentik az útvonalat.

Ez utóbbiakból százharminc-száznegyven, különböző nehézségű utat építettek a nyitásra, a legnehezebbek 8a felettiek.

Az ínyencek kedvéért: lesz LED-vezérlésű moonboard, pegboard és campusboard is, de gyerekeknek is tartanak majd képességfejlesztő mászásokat.

Tehát a Gravity Boulder igazi közösségi tér lehet, elvégre szauna, bár, és eleve chillout céllal odatett babzsákok is gondoskodnak a megfáradt sportolók pihentetéséről.

Ez is érdekelhet:

Ha már nincs feletted ember, saját magadat kell legyőznöd – Ezért futnak a felsővezetők

Történetek olyan felsővezetőkről, akik a sportban találták meg a visszacsatolást, hiszen piaci és politikai ellenfelek helyett az órával és önmagával kell versenyezniük.

sport | radar | szabadidő | falmászás | mammut

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom