A világ legjobb előadóitól jöhet megoldás az aktuális problémákra ezen a budapesti fesztiválon

Infláció, növekvő energiaárak, nyersanyaghiány, háború és még sorolhatnánk. A folyamatos válságjelenségek, azaz a polikrízis korszakában korábban sosem tapasztalt mennyiségű nyomás helyezedik a vállalatvezetőkre. Azonban az egyre fokozódó instabilitásban egy dolog biztos: a jó vezető nyomás alatt képes a legjobban teljesíteni, biztosítva nemcsak a piaci stabilitást, hanem az egyre növekvő prosperálást is. Éppen ezért a 2023-as BrandFestival minden idők egyik legjobb előadói felhozatalának segítségével járja körbe a legaktuálisabb válságjelenségeket, illetve marketing- és menedzsmenttrendeket, hogy a napjaink zavaros valóságában is világosan lássuk döntéseink következményeit.

Mara Dettman: Bartle Bogle Hegarty (BBH) London, Digital Strategy & Content Lead

Az angol gyökerű digitális ügynökséget a kreativitás és a kommunikáció orákulumaként tartják számon. Többször elnyerték az Év ügynöksége címet Cannes-ban, a Campaign magazin hétszer választotta őket az Év ügynökségévé a szigetországban, 2018-ban pedig az Advertising Age reklámszakmai magazin Év nemzetközi ügynöksége elismerését zsebelte be a szingapúri irodájuk.

Meglátásuk szerint elérkezett az idő, hogy a hirdetők az AI-vezérelte eszközök termék- és szolgáltatás javaslataira is figyelmet fordítsanak. A gépekre és a gépi tanulásra nem csak versenytársként, hanem a fogyasztók új kategóriájaként kell gondolni. A folyamatosan fejlődő digitális környezetben az emberi kreativitás a kulcs a zaj leküzdéséhez és célközönség figyelmének megragadásához.

Stoyan Yankov: termelékenységi coach, nemzetközi előadó, könyvszerző és podcaster

Kevés vezető fordít megfelelő figyelmet az erős vállalati kultúra alapjainak kialakítására. Éppen ezért Stoyan Yankov és Cristobal Alonso (a Startup Wise Guys vezérigazgatója) kifejlesztették a PERFORM módszertant: egy bevált eszköz- és stratégiarendszert, amely az erős csapatok felépítésében segíti a szervezeteket. Mára a metodológiát világszerte több száz vállalat alkalmazza eredményesen.

A PERFORM hét olyan területet foglal magában, amelyek gyakran nem kapnak kellő odafigyelést pedig hosszú távon elősegíthetik a cégek sikerességét.

Chris Adams: Green Web Foundation, Executive Director

A Green Web Foundation azon dolgozik, hogy 2030-ra fosszilis mentes legyen az internet. A világ legnagyobb, zöld energiával működő weboldalak nyílt adatkészletét tartják fenn, nyílt forráskódú eszközöket kínálnak a digitális szolgáltatások környezeti hatásainak kezelésére. Támogatják a döntéshozókat, hogy hatékonyan tematizálják a diskurzust, a fenntartható és igazságos internet mellett.

A zöld hosting lényege, hogy több kis, helyben működő szerver helyett egy nagyobb park optimalizálja a fogyasztást, a terheléstől függően. A folyamat akkor válik valóban zölddé, ha egyrészt az áramtermelésbe magújuló energiaforrások vannak bevonva, másrészt, ha a megtermelt energiát a lehető legjobb hatásfokkal használják fel.

Brandfestival 2023 – Stronger than ever

Két nap, 100+ előadó, 700 regisztráció, 22 év. Közép-Európa egyik legjelentősebb márka- és vállalati stratégiai csúcstalálkozóját 2023. november 9-10-én, az Etele Cinemában tartják.

Az eseményen nemzetközi szakemberek és hazai előadók a polikrízis és a digitális transzformáció alapgondolatok mentén elemzik a jövőt formáló folyamatokat.

 

program | fesztivál | 2023 | brandfestival | etele cinema

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom