Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Tavaszra halasztja minden budapesti járatának indítását a román AirConnect légitársaság, és az is kiderült, mi lesz a már jegyet váltókkal. 

Március végére halasztja romániai belföldi, valamint a budapesti járatai indítását az újonnan alapított román AirConnect.

A társaság azzal indokolta a halasztást, hogy késik az általa megrendelt második repülőgép leszállítása, és a járatok beindításának az operatív előkészítésében is késés jelentkezett.

Az AirConnect azt is közölte, hogy e-mailben és telefonon értesítik a halasztásról azokat, akik a 2022. október 15. és 2023. március 25. közötti időszakra már jegyet váltottak.

Ők visszakérhetik az út árát, vagy egy későbbi időpontot jelölhetnek meg az utazásra. Emellett a légitársaság tett egy nagyon gáláns ajánlatot is: kárpótlásul a rosszul járt utasok egy ingyenes jegyet is kapnak, amit 2023. január 15-ig kell lefoglalniuk.

Az AirConnect légitársaság augusztus végén közölte, hogy október 15-től Kolozsvár-Budapest és Bukarest-Budapest járatot indít. Bejelentését követően azonban a magyar Aeroexpress Regional társaság is elindította a Budapestet Kolozsvárral, Debrecent pedig Kolozsvárral és Marosvásárhellyel összekötő járatait.

A társaság júliusban kezdte el működését egy 68 férőhelyes ATR-72-600-as repülőgéppel, és a román turisták által kedvelt tengerparti desztinációkra működtetett charter járatokat. Korábban azt közölte, hogy flottája augusztusban további két ATR-72-600-assal bővül. Ezekkel kívánt - a budapesti járatok mellett - romániai belföldi járatokat is indítani és október közepére tervezte a Bukarestet Nagybányával, Nagyszebennel, Marosvásárhellyel és Suceavával összekötő járatok indítását is.

(Forrás: MTI, fotó: AirConnect)

románia | air connect | román | járattörlés | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom