Ilyen még nem volt Budapesten: egy hétig kedvezményesen koktélozhatsz a legjobb helyeken

London, Párizs, New York, Szingapúr, Melbourne, Fokváros, Bécs és megannyi nemzetközi koktélfőváros után 2022-ben először Budapesten is megszervezik a Cocktail Week-et.

Augusztus 29.-szeptember 4. között Budapest neves koktélbárjai – melyek saját környezetükben haladó módon és magas színvonalon építik és fejlesztik a hazai bár-, ital- és koktélkultúrát – az esemény hetére megálmodnak egy-egy egyedi koktélt,

amely számukra ízében, textúrájában és küllemében kifejezi Budapest különlegességét.

A budapesti koktélhéten harminc topbárban és étteremben koktélozhatunk kedvezményesen egy 2500 forintba kerülő karszalag megvásárlásával.

A 2500 forintnak további kiemelt szerepe van még, ugyanis ennyiért (plusz szervizdíj) ihatunk koktélokat a listán szereplő helyek bármelyikén, tehát vendéglátóhelytől függően akár 16-45 százalék kedvezménnyel választhatunk a koktéllapról.

Ez még mindig nem minden, egy QR kód segítségével szavazni is lehet a Budapestet leginkább kifejező koktélra – a győztes bár vagy étterem vándordíjjal (egy neontáblával!) lesz gazdagabb.

Mi a Gresham Palotában található Múzsában jártunk a "premier előtti kóstoláson", melyen kiderült, hogy az ottani koktélok az étterem ázsiai-magyar fúziójára reflektálva ázsiai hangulatot idéznek: a Roku gin alapú Momo egy frissítő, mélyebb, kerekebb, hosszabb ital barackos alappal, cherry blossom tonikkal és pici buborékkal a tetején, míg a krémesebb Nashiban a Haku vodka dominál, az izgalmat a tejsavval savasított körte és ecet kombinációja, a citrusosságot a limoncello, a dekorációt pedig a fanyar sarkantyúka adja.

További információkat a koktélhétről a hivatalos oldalon érdemes keresni.

 

 

koktélhét | bár | karszalag | budapest | alkohol | rooftop

FOLYTASD EZZEL

Otthonos minimalizmus, avagy egy stílusos családi ház Szombathelyen

5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa