Lélegzetelállító flamencotánc mutatja be Budapestet úgy, ahogy még nem láthattad

Pirók Zsófi felkérte Budapestet egy táncra, és Budapest igent mondott.

Tűzpiros ruhával és kendővel táncolja végig a kihalt fővárost Pirók Zsófia profi flamencotáncos, akit Alicia Carrasco flamenco-énekesnő fájdalmasan gyönyörű hangja kísér. Az alkotók így írnak a varázslatos projektről:

"A videó egyik célja felhívni a figyelmet a művészek jelenlegi helyzetére, hiszen rengetegen kényszerülnek most új utakat keresni, miközben tudjuk, a művészet adta lelki táplálék is oly elengedhetetlen teljes egészségünk megőrzéséhez.

A másik cél Budapest egy eddig még nem látott, új arcát bemutatni, amint egy igazi flamencotáncos kelti életre a szeretett város jól ismert részeit."

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=JeYeTPKBGCw&feature=emb_title&fbclid=IwAR2cK8ihbPWRNHaVgBSUUSWboXZDQ0RjB5zBTkyGEp6_gbyjHnjP9w55814

Az alkotók vallják, hogy a művészet az az univerzális nyelv, mely hidat képez kultúrák, népek és lelkek között; ezt a videót elnézve semmi kétségünk nincs az állítást illetően, egész egyszerűen lélegzetelállító.

"Ez az autentikus varázslat lelkünk határtalan szabadságát hirdetve észrevétlenül táncolja be magát a szívünkbe"

– írják a Sevillában is dolgozó alkotók az összművészeti projektről, ami egyszerre drámai és ámulatba ejtő: imádjuk, hogy így láthatjuk Budapestet!

flamenco | budapest | vörös | főváros | tánc

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom