Hétfőtől szabadon utazhatnak nyaralni a beoltott magyarok Ciprusra

Még egy gyönyörű célpont nyílik meg a beoltottak előtt. 

A jövő héttől kezdve a beoltott magyar állampolgárok szabadon, teszt- és karanténkötelezettség nélkül utazhatnak Ciprusra, függetlenül attól, milyen koronavírus elleni oltóanyaggal oltották be őket, olvasható a Konzuli szolgálat oldalán. Tehát

azok a magyar és ciprusi állampolgárok, akik be vannak oltva, szabadon, vagyis teszt- és karanténkötelezettség nélkül utazhatnak a két ország között.

Ha Ciprusra szeretnénk utazni, az utazás előtt legalább két nappal egy erre a célra létrehozott ciprusi online felületen kell regisztrálnunk, valamint fel kell töltenünk az oldalra a védettségi igazolványunk és az oltáskor kapott papíralapú igazolásunk adatait.

Erről egy visszaigazoló dokumentum érkezik, amit ki kell nyomtatni, ugyanis ezzel tudunk beutazni Ciprusra, és ezzel tudjuk igénybe venni a beoltottak által igénybe vehető szolgáltatásokat. A további tudnivalókért látogass el a Konzuli szolgálat honlapjára.

A WizzAirrel egyébként tíz görög célpontra is mehetünk, valamint az olaszországi beutazás feltételei is kiderültek.

(Forrás: 444)

védettség | ciprus | védettségi igazolvány | sziget | konzuli szolgálat

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom