Megölte a leggyanúsabb nevű sörmárkát a koronavírus

Kitalálod, melyik az?

A koronavírus-járvány hatására leállították a Corona sörök gyártását Mexikóban. A sör, amelynek természetesen semmi köze sincs a koronavírushoz, egy hónapja került középpontba, mivel (fájdalmasan) sok fogyasztó asszociált a Corona névről a vírusra:

az amerikai sörfogyasztók harmincnyolc százaléka kijelentette, hogy semmiképp nem inna Corona sört.

A Corona sör a Grupo Modelo sörüzem egyik terméke, többek között ők főzik a Modelo nevű sört is: a gyár pedig a napokban bejelentette, hogy határozatlan ideig szünetelteti a sörgyártást. Ennek azonban semmi köze sincs a névhasonlósághoz: a döntés azután született meg, hogy a mexikói kormány elrendelte, hogy minden nem létszükségletű termékeket gyártó vállalat szüntesse be tevékenységét a járvány terjedésének megfékezése érdekében.

A termelés felfüggesztése április ötödikétől lép életbe, a gyártó reménykedik benne, hogy a kormány mégis engedi majd a további működést, és szükséges termékként tekint a sörre.

Ez is érdekelhet:

A közös baráti vacsorák nem vesznek el, csak átalakulnak

Némi kreativitással megoldható, hogy legalább egy kicsit közel érezzük magunkhoz a családtagjainkat és a barátainkat.

(Forrás: The New York Times)

járvány | corona | amerika | koronavírus | sörgyár

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom