Csak magas minőségű eszközökkel és játékokkal érdemes a kisbabát körülvenni

Gyermekeink a szemünk fényei, mindig mindenből a legjobbat szeretnénk nekik megadni. Ez már születésüktől fogva így van, ezért az első tárgyak, ruhák, használati eszközök, babakellékek vásárlásánál is odafigyelünk, hogy nagyon jó minőségűek legyenek.

Nincs ez másként a cumik esetében sem, hiszen ez egy darabig az egyik kedvencük lesz, amivel nyugtatják magukat, ezáltal pedig minket is. Olyan cumit kell vennünk nekik, ami tökéletesen biztonságos számukra, megfelel a szabványoknak, és betölti az igényeiket is.

Milyen a jó minőségű cumi? 

A Bibs cumi nem tartalmaz BPA-t, PVC-t és ftalátot, amelyek mind káros anyagok, különösen a babákra nézve. A natúrkaucsukból készült cumifejek remek választásnak bizonyulnak környezetbarát tulajdonságaiknak köszönhetően, de vannak szilikonos típusok is.

A természetes anyagból készült cumik nemcsak biztonságosak, hanem gyönyörűek is. Stílusosak, letisztult külsejükkel nyugalmat sugároznak a babáknak és a szülőknek is. Varázslatos színekben pompáznak, ráadásul van foszforeszkáló változata, amit éjjel is könnyedén megtalálhatunk, ha eltűnik.

A cumik kialakítása

Minden kisgyereknek más a szopótechnikája, illetve eltérő a szájuk formája is. Emiatt különböző formájú cumik lesznek számukra ideálisak. Azt érdemes választani, amelyik megkönnyíti számukra a cumizást.

A jó minőségű cumik palástja domború, és szellőzőlyukakkal van ellátva. Így nem okoz irritációt vagy bőrkiütést a baba szája körül felgyűlt nyál és nedvesség. Mindig vegyük figyelembe a kisbaba igényeit, mind a cumi anyagának, mind a kialakításának tekintetében! Nem mindegyikük fogad el minden típust, ezért nyugodtan lehet kísérletezni.

A cumik használata az életkortól is függ, olyat kell választani, amelyik illeszkedik a gyermekünkhöz. Ha sérült, ki kell dobni, de 4-6 hetente mindenképpen érdemes lecserélni. Ha a cumifej megduzzad, akkor is újat kell helyette használni.

Tanyavilágba csöppenünk

A Ministudió kínálatában a cumik mellett találhatunk rengeteg kiegészítőt és játékot is. A Little Dutch Farm kollekció egy nagyon különleges összeállítás, amely a tanya világát idézi. Bájos kis bárányok, tündéri kismalacok, cuki tehenek és imádnivaló tyúkocskák tűnnek fel a különböző darabokon.

Nemcsak játékok, hanem kiegészítők is találhatók ebben a gyűjteményben. Már újszülött kortól ajánlottak bizonyos termékek. Azonban olyan jó minőségűek és tartósak, hogy később is tudják használni a gyerekek, ha már nagyobbak lesznek.

A Little Dutch Farm játékai egy varázslatos világba kalauzolják a kicsiket és nagyokat egyaránt, ahol a tanya állataival élhetnek meg együtt izgalmas kalandokat. Egy olyan digitális világban, amit most élünk, egészen üdítő egy ilyen természetközeli, visszafogott pasztell színekben kapható játékösszeállítás. Általa megkedvelik a legkisebbek is a szabadban töltött időt, ha felnőnek, nagyobb eséllyel fognak kint játszani, mint egész nap ülni a képernyő előtt.

(Szponzorál tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom