Ebben a magyar városban tényleg magadják a módját az adventnek

A Debreceni Advent december 23-ig karácsonyi vásárral, rengeteg programmal, mesevárossal, hüttehangulattal és jégpályával hangol az ünnepre.

A belvárosi korzón hetvenöt ünnepi hangulatú stand kínálja a termékeit, huszonhárom faházban pedig kulináris finomságok kaphatók.

 

A Debreceni Református Nagytemplom előtti és a belvárosban varázslatos karácsonyi légkörbe léphetünk be, melynek hátterét Debrecen egyedülálló épületei adják és fényinstallációk, valamint egy hatalmas, tizennégy méteres karácsonyfa egészíti ki.

Hétvégente szabadtéri programok, koncertek és kézműves foglalkozások várják a családokat, és minden vasárnap közös gyertyagyújtás lesz.

Idén is hétszázötven négyzetméteres jégpályán lehet korcsolyázni január 7-ig, amely mellett otthonos hangulatú hüttében kortyolhatjuk a forró italokat.

A mesevárost mézeskalács-házikó díszíti, a Dósa nádor téren ki lehet próbálni a kisvasutat, és fel lehet szállni a Zoo Debrecen barokk körhintájára is.

A Debreceni Advent weboldalán lehet szavazni a legszebb dekorációval díszített adventi faházra és a legjobb kiszolgálást nyújtó kereskedőre vagy vendéglátóra.

Deberecen mellett már Pécs és Miskolc is adventi hangulatba öltözött.

(Forrás: Visit Debrecen, képek: MTI/Czeglédi Zsolt)

program | gyerek | karácsonyi | advent | jégpálya

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom