Ez az új multiszenzoros művészeti kiállítás a világűrbe repít

Denverben egy olyan interaktív installációt hoztak létre, amely lehetővé teszi, hogy minden érzékszervünket bevetve mélyüljünk el a művészetben.

A díjnyertes művészeti és szórakoztató cég, a Meow Wolf által tervezett Convergence Station lenyűgöző, négy történetet átfogó, interaktív kiállítást mutat be.

A minden eddiginél ambiciózusabb projektjükben három év alatt több mint háromszáz művésszel dolgoztak együtt. A kiállítás a kaleidoszkópikus katedrálisok, a korinthoszi katakombák és a túlvilági városképek új valóságába repíti a látogatókat.

A koncepció szerint a négy különböző, idegen világból álló állomást egy ritka kozmikus esemény hozza össze, hogy együtt teremtsenek új életet. Ebben a párhuzamos világban ráadásul egy rejtélyt, négy nő titokzatos eltűnését is meg kell oldaniuk a látogatóknak, akiket multimédiás nyomok vezetnek a megfejtésig.

A szervező szerint a művészet és a technológiák új mércét állítanak fel a nagyszabású, magával ragadó kiállítások számára a világon. A tárlat szeptember 17-én nyit.

Nem ez az egyetlen olyan multiszenzoros kiállítás, amely különleges élményt kínál. Azok számára, akik arról álmodoznak, hogy meglátogatják a perui Machu Picchut, egy új VR-kiállítás segít, hogy teljesen elmerüljenek az UNESCO Világörökség részeként számon tartott látványosságban.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Meow Wolf)

tárlat | kiállítás | denver | installáció

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom