A Depeche Mode új, nagy dobása minden rajongó szívét megdobogtatja

A Hublot és a Depeche Mode összefogott, a kollaborációból pedig egy elképesztő, monokróm karóra született meg.

A svájci óragyártó egyesítette erőit a Depeche Mode-dal, hogy a kollaborációból megszülető karórával a brit zenekar legújabb albuma előtt tisztelegjenek. A Memento Mori azt jelenti: légy tudatában a halálnak. Arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy

éljünk a jelenben és értékeljük a Földön eltöltött időnket.

A monokróm karóra, rajta egy tekintélyes méretű koponyával, sokkal inkább tűnik gót stílusúnak, mint újhullámosnak. A látványos megjelenést tonneau alakú kerámia tok és hozzá illő kerámia előlap fokozza, amit hegyes szegecsek díszítenek. A számlap alatt kis fekete kerámia gömbök áramlanak ide-oda a csukló mozgásával párhuzamosan.

A karóra hátoldalán a zenekar neve látható, a fekete gumiszíjat pedig ugyanolyan szegecsekkel látták el, mint amilyenek az előlapon láthatók.

Nem ez az első alkalom, hogy a Depeche Mode és a világhírű óragyártó kooperál. A zenekar és a Hublot először tizennégy évvel ezelőtt működött együtt, akkor közösen hívták fel a figyelmet a környezetvédelmi és humanitárius tevékenységekre. Azóta minden turnéjukat, így a Memento Mori világ körüli lemezbemutatóját is támogatják.

A Spirit of Big Bang Depeche Mode-karóra ára több mint harmincnégyezer dollár, azaz átszámítva nagyjából 12,2 millió forint.

(Forrás: RobbReport, fotók: Hublot)

karóra | Hublot | Depeche Mode

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram