Ezekbe a városokba utaznak most a divat szerelmesei

A stílusos öltözködés, a modern divat rajongói úti céljaikat is úgy választják meg, hogy a kikapcsolódásuk középpontjában a vásárlás maradhasson meg.

Az Ubuy.fr új kutatásában azt vizsgálta, hogy melyek azok a városok, amelyeknek a neve összeforrt a divattal és ahol a világon a legtöbben vásárolnak a csúcskategóriás márkák kínálatából. Mindemellett a bevásárlóhelyek száma is sokat számított.

Nem meglepő, hogy a rangsor élén Párizs végzett. A köztudottan stílusos, laza francia főváros mintegy hrminc luxusmárkának ad otthont, az Instagramon 5,9 millió jelölést kapott és kilencszázkilencvennyolc Pinterest-tábla szól róla. A második helyen Tokió végzett, ahol elképesztően sok, több mint kétezerkétszáz bevásárlóhely található. A bronzérmes Dubaj lett, bár London sem panaszkodhat a maga ötven divatházával.

Íme, a világ "legdivatosabb" városai 2024-ben:

 1. Párizs
 2. Tokió
 3. Dubaj
 4. Milánó
 5. Stockholm
 6. New York
 7. Szöul
 8. London
 9. Miami
 10. Koppenhága
 11. Berlin
 12. Los Angeles

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty)

úti cél | város | divatfőváros | vásárlás | divatház

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram