Ilyen csodák történnek a felhők fölött a Dolomitokban

Nehéz szavakkal leírni a dél-tiroli hegyek szépségét. Szerencsére nem is kell, mert itt vannak Nagy Gábor fotói.

Nagy Gábor fotóst régóta kedveljük, a Roadster print magazinjának első számában portrét is közöltünk róla, sőt, a második szám címlapfotóját is ő készítette. Mostani sorozatának célkeresztjében Észak-Olaszország csodálatos hegyei, a Dolomitok állnak.

Így írt Nagy Gábor a sorozatról:

Semmi kétség, a Dolomitok hosszú évek óta az érdeklődésem középpontjában állnak. Ezek a hegyek valamiért szentnek számítanak számomra, ezért is tértem vissza mindig ide az elmúlt hat évben. Októberben, amikor a hőmérséklet egyre alacsonyabb, úgy érzem, eljött az én időm.

Szeretem megörökíteni, hogyan változtatja meg az időjárás és az évszakok múlása a tájat. Amikor ezek a fotók készültek éppen napnyugta előtt, egy hatalmas vihar érkezett fölénk, hirtelen semmit sem lehetett látni a hágón. Így aztán felküldtem a drónomat a felhők fölé, hogy elcsípjem a napfény utolsó morzsáit – a többi pedig történelem.

(Fotók: Nagy Gábor)

dolomitok | hegyek | olaszország | nagy gábor | fotózás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom