Újabb rossz hír az autósoknak: szerdától még tovább drágul ez az üzemanyag

Hétfőn már többe került megtankolni egy benzines autót, mint mondjuk előtte vasárnap, de most újabb változás jön.

A január 15-ei, huszonegy forintos jövedékiadó-emelés után szerdától bruttó három forinttal emelkedik a gázolaj nagykereskedelmi ára – írja az Index a holtankoljak.hu-ra hivatkozva.

A két változással együtt szerdától 578 forintot kell fizetni egy liter 95-ös benzinért és 609 forintot egy liter gázolajért.

Mint ismert, a Mol még tavaly év végén jelentette be, hogy két emelést is eszközöl 2024-ben 41 forintos összegben. Az első már január elsején életbe lépett, ez húsz forintot emelt az üzemanyagárakon.

(Forrás: Index, fotók: Getty Images)

gázolaj | üzemanyag | szerda | drágulás | tankolás

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram