Érdeklődés hiányában bezárt Dublin egyetlen alkoholmentes bárja

A The Virgin Mary a közösségi médiában jelentette be, hogy ezentúl pop-up bárként üzemel majd.

A The Virgin Mary, Írország egyetlen alkoholmentes bárja 2019 tavaszán nyílt meg Dublinban, hogy személyre szabott, alkoholmentes koktélokat kínáljon a vendégeinek. A kínálatban nulla százalékos sörök, ciderek, és borok mellett még egy különleges kávé is megtalálható volt, amelynek íze és állaga a Guinness-re hasonlított.

A The Virgin Mary túlélte a világjárványt és az enerigaválságot, de az inflációt azonban már nem bírta ki. A Facebook-oldalukon posztolt közleményükben úgy fogalmaznak, hogy a hagyományos vendéglátóhelyüket bezárják, de egy új koncepcióban ismért útnak indulnak. Mobilizálják ugyanis a koktélbárt, hogy

rendezvényeken, fesztiválokon és pop-up helyszíneken tűnjenek fel szerte Írországban.

A bár tulajdonosa a Newstalknak úgy fogalmazott, hogy ugyan nem ment rosszul az üzlet, ám a járvány előtti szintet nem tudták elérni. Ugyanakkor továbbra is úgy vélik, hogy van kereslet az alkoholmentes italokra és ha a célcsoportjuk nem tud elmenni hozzájuk, nekik kell eltalálniuk az emberekhez.

Bár Írországról nem az absztinencia jut az eszünkbe, a Drink Ireland felmérése szerint a Z generáció tagjai lehetnek azok, akik változtathatnak a sztereotípiákon. A Z generáció tagjai ugyanis húsz százalékkal kevesebb alkoholt fogyaszt, mint a millenniumi generáció ivott ugyanabban az életkorban. Számukra érdemes a klasszikus alkoholok mentes alternatíváját kínálni.

(Forrás: Food&Wine, fotók: The Virgin Mary)

dublin | bár | koktél | koktélbár | írország | alkoholmentes

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom