A The Virgin Mary a közösségi médiában jelentette be, hogy ezentúl pop-up bárként üzemel majd.
A The Virgin Mary, Írország egyetlen alkoholmentes bárja 2019 tavaszán nyílt meg Dublinban, hogy személyre szabott, alkoholmentes koktélokat kínáljon a vendégeinek. A kínálatban nulla százalékos sörök, ciderek, és borok mellett még egy különleges kávé is megtalálható volt, amelynek íze és állaga a Guinness-re hasonlított.
A The Virgin Mary túlélte a világjárványt és az enerigaválságot, de az inflációt azonban már nem bírta ki. A Facebook-oldalukon posztolt közleményükben úgy fogalmaznak, hogy a hagyományos vendéglátóhelyüket bezárják, de egy új koncepcióban ismért útnak indulnak. Mobilizálják ugyanis a koktélbárt, hogy
rendezvényeken, fesztiválokon és pop-up helyszíneken tűnjenek fel szerte Írországban.
A bár tulajdonosa a Newstalknak úgy fogalmazott, hogy ugyan nem ment rosszul az üzlet, ám a járvány előtti szintet nem tudták elérni. Ugyanakkor továbbra is úgy vélik, hogy van kereslet az alkoholmentes italokra és ha a célcsoportjuk nem tud elmenni hozzájuk, nekik kell eltalálniuk az emberekhez.
Bár Írországról nem az absztinencia jut az eszünkbe, a Drink Ireland felmérése szerint a Z generáció tagjai lehetnek azok, akik változtathatnak a sztereotípiákon. A Z generáció tagjai ugyanis húsz százalékkal kevesebb alkoholt fogyaszt, mint a millenniumi generáció ivott ugyanabban az életkorban. Számukra érdemes a klasszikus alkoholok mentes alternatíváját kínálni.
(Forrás: Food&Wine, fotók: The Virgin Mary)
írország | bár | alkohol | alkoholmentes | dublin | koktél
Otthonos minimalizmus, avagy egy stílusos családi ház Szombathelyen
5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!