Ébred, pezseg a Római-part: egy hangulatos food udvarral erősítenek

Azt tudjuk, hogy Serényi Zsoltiék és a BpBARbq már hangol a Rómain, mi több, hamarosan meg is nyitnak, de további szuper hírek érkeztek a főváros kedves folyóparti pihenőhelyéről. Egy food udvar nyílt a III. kerület legszerethetőbb részén fagyizóval, sörözővel, vegán opciókkal, mexikói falatokkal. Ciao, Miamor!

Nehéz lehet olyan budapestit találni, aki ne imádná a Római-partot. Van benne egy kis balatoni szabadságérzet, némi retró életérzés, és ugye maga a természet közelsége is hívogató. A legjobb egy egész napot kinn tölteni, mondjuk biciklivel, a családdal, kutyusokkal. Sokszor éreztük mégis, hogy bár az elmúlt években egyre több tényleg minőségi vendéglátással foglalkozó hely nyílt és alapult, mégis sok büfében átverős árak és silány ételek fogadtak. Tisztelet a kivételnek, persze.

A Fellini, az egyik legszerethetőbb hely a Rómain

Úgy fest, hogy a fővárosi közönség megérett a minőségre, és a szórakozásra, étkezésre szánt összeget tényleg úgy költenék el szívesen, ha valódi szolgáltatást kapnak.

Kedvességet, harmonikus környezetet, klassz ételeket. Ezen a gondolaton indulhatott el a Miamor, ami elég meglepő, de egy úgynevezett food court, csak éppen a belváros közepe helyett a zöldben, a vízparton.

Fagylalttal, mexikói ételekkel, vegán opciókkal, hideg sörökkel, laza fröccsökkel.

Extraként pedig bérelhető strandröplabda-pályákkal. Az pedig, hogy egy ilyen hercig nevet kapott, hogy Miamor, ami visszafele olvasva Rómaim... külön dícséretet érdemel!

Miamor Rómaim, Budapest III., Nánási út 91. (bejárat a partról)

Ez is érdekelhet:

A főváros egyik legjobb BBQ-helye teraszt kap a Római-parton

Úgy tűnik, a gasztronómiailag elég vegyes Római-part most egy olyan egységet kap, ami miatt érdemes lesz a Dunánál tölteni egy egész napot is.

(Fotók: Miamor-Facebook, Wikicommons)

foor udvar | Las Vegans | sörkert | bár | food court | sör

FOLYTASD EZZEL

Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban

Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom