Egy tavon lebeg az Airbnb egyik legnépszerűbb szállása

Brazíliában érdemes keresni.

Az Altar São Paulo államban található, egészen pontosan Joanopolisban, amely brazil mértékkel mérve aprócska kisváros, mindössze 13 ezren lakják. A közelében található egy hatalmas kiterjedésű mesterséges tórendszer, ezen lebeg ez a csinos lakóház.

Az Airbnb szerint „alig két órára fekszik São Paulótól, mégis olyan, mintha egy másik világban lenne.”

A Jaguariuna-gát mesterséges tavain fekvő ház egybeolvad a természettel, és a környéken magasodó Mantiqueira-hegységgel.

A lakórész területe harmincnyolc, a külső dekké huszonhat négyzetméter. Az energiát napelemek biztosítják, a konyha minden jóval felszerelt, van kandalló, és a fedélzeten egy kivetítőt is üzembe lehet helyezni. A lakás tulajdonosai programot is szerveznek a bérlőknek, ha igény van rá. Lóháton be lehet járni a környéket, bele lehet kóstolni a helyi gasztronómiába, és természetesen csónaktúrákon is részt lehet venni.

Az Airnbnb Instagram-oldalán ez az egyik leginkább kedvelt kép, és ezen egy cseppet sem vagyunk meglepődve. Érdemes megnézni azt a házat is, amelyet egy építész tervezett a szüleinek, és ha hegyeket szeretnénk látni az ablakunkból, akkor itt ez a ezt a Himalájában épült csoda!

ház | altar | | lakóház | brazília

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom