Elmerülnél a művészetben? Akkor az Inside Artot neked találták ki!

Aki elmélyedne a művészet különböző aspektusainak értelmezésében, érdekli a műkereskedelem, a fotográfia, szeretni fogja ezt a programot.

Az Art Market Budapest kiállítási napjain (2021. október 7–10.) és helyszínén Inside Art címen, idén a Műtárgy.com közreműködésével szervezett nemzetközi művészeti konferencia jelentős nemzetközi szakmai személyiségek részvételével, előadások és panelbeszélgetések formájában ad bepillantást a művészeti piac aktualitásaiba, az annak jelenét és jövőjét formáló trendekbe.

Az idei Inside Art konferencián többek között szó lesz a magángyűjtemények nyilvános hozzáférhetőségének jelentőségéről és intézményesülésük folyamatáról. A Közép-Európa a figyelem középpontjában című előadás témája a regionalizmus ereje és a kulturális együttműködés iránti növekvő érdeklődés a visegrádi négyek országaiban.

Az Építkezés a művészet és kultúra bázisán névre hallgató prezentáció tárgya a nagyszabású, összetett kulturális infrastruktúra-fejlesztések és multifunkcionális kulturális központok relevanciája a 21. században, és lesz még egy izgalmas előadás a történelmi fordulópontok fotográfiai és művészi dokumentációjának szerepéről és formáiról is.

A panelbeszélgetések, előadások hazai és nemzetközi szakértők személyes közreműködésével valósulnak meg, lesznek itt Prágából, New Yorkból, Krakkóból és Párizsból is.

Bővebb információ az Inside Art konferenciáról itt.

inside art | konferencia | art market budapest

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom