Így találták meg egy szempillantás alatt az internet amatőr nyomozói az elveszett poggyászt

Egy utazó nemrég a Reddit internetes nyomozóihoz fordult az elveszett poggyászának ügyével. Milyen jól tette.

Mint írta, a légitársaság kiszállította poggyászát, állítólag az általa megadott címre, a manhattani 52. utcába, de valójában valahová máshová, amihez mindössze a cég által küldött fotó jelenthetett némi kiindulást, amelyen a bőrönd egy épület előcsarnokában látható.

Ismerős valakinek ez az előcsarnok? Úgy néz ki, mintha egy szálloda lenne, mivel látok itt egy kulcstárolót és egy élőzenét hirdető táblát."

"Megnéztem, hogyan hányféle kombinációban lehet még átrendezni a címem elemeit, de egyik verzió alatt sincs szálloda“ írta TheJoePilato hozzátéve, hogy most épp a környék hoteleit járja, hátha valahol megtalálja a csomagját.

A poszt nem maradt megválaszolatlanul, ráadásul még aznap meg is érkezett a megoldás egy bb72pp nevű felhasználótól, aki a Marriott SpringHill Suites nevű hotelét azonosította, méghozzá helyesen. Nem sokkal később ugyanis Joe diadalittasan válaszolta, hogy megvan a bőrönd, és megkérdezte, hogy cserébe melyik jótékonysági szervezetet támogassa a kommentelő kedvéért. Persze arra is kíváncsi volt, hogyan jutott nyomra a válaszadó.

Mint kiderült, felment a booking.com-ra, és kiszűrte azokat a manhattani szállodákat, ahol a lobbiban kék a fal. A keresett hotel pedig az első ötven találatban szerepelt. Az adományt pedig egy pittsburgh-i macskamentő alapítvány kapta.

Ha félted a poggyászod, érdemes még a becsekkolás előtt lefotóznod, ezzel sok esetleges problémától megkímélheted magad.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images)

poggyász | internet | csomag | megtalálás | elveszett

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom