Így ünnepelhetsz Budapest talán legstílusosabb brunch & lunch törzshelyének szülinapi hetén

2025 tavaszán ünnepli jubileumi születésnapját Émile – a budai étterem, brunch & lunch törzshely és rendezvény helyszín, amely az elmúlt évtizedben magabiztosan vált meghatározó helyszínévé a budai gasztrotérképnek.

Az Émile a nagy múltú Gerbeaud Kávéház kistestvéreként indult útjára, nevét is a híres cukrász, Gerbeaud Emil keresztnevéről kapta.

A kezdeti cél az volt, hogy Budán is legyen egy hely, ahol a kiváló ételek, sütemények és minőségi vendéglátás, a meghitt hangulat és elegancia találkoznak. A választás egy ikonikus pasaréti villára esett, ahol hamar világossá vált:

nemcsak vendéglátóhely, hanem életérzés, egy igazi ékszerdoboz is születik.

A fine dining kezdetek után ma már egy lazább, brunch & lunch szemléletű, többfunkciós gasztrotér működik itt, ahol a vendégélmény mindenek felett áll.

Az étterem az egész napos reggelik, üzleti ebédek, családi események kedvenc helyszíne, egyben a céges és privát rendezvények stílusos és otthonos színtere is.

A kert – amit a házban csak „Csodakertként” emlegetnek – tavasztól őszig valódi rejtett kincs Budán.

A kerek születésnap alkalmából a csapat visszatekint az elmúlt évtizedre, mely alapján úgy gondolják az Émile megtalálta önmagát: elegáns, mégis családias és privát hangulatú budai törzshellyé vált, ahol a vendégközpontúság a működés minden területét áthatja.

Május 27. és június 1. között az ünnepi héten izgalmas programokkal készülnek, mint például a péntek esti Nyárindító kerti parti mennyei Sauska pezsgővel, majd a hétvége családi programokkal kicsiknek és nagyoknak “édes kézműveskedéssel”, zenével, ajándék fagyival a gyerekeknek, közös kerti főzéssel, bográcsozással.

A hét folyamán Frideczky András Executive Chef, Émile ikonikus fogásait hozza vissza a “best of Émile” menü keretében, ettől a héttől elérhető Émile születésnapi tortája. Az ünnepi hét azonban csak a kezdet: egész évben változatos eseményekkel, workshopokkal és különleges ajánlatokkal készülnek vendégeik számára!

Az Émile Csapata büszke arra, amit ez alatt a tíz év alatt elértek, így méltóképpen szeretnének megemlékezni az elmúlt évtized legszebb pillanatairól, legfinomabb ételeikről, desszertjeikről, vidám vendégeikről és odaadó munkatársaikról.

(Fotók: Chripkó Lili)

budapest | buda | Émile | program | parti | kedvenc

FOLYTASD EZZEL

5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa