A dubaji székhelyű Emirates már most is a világ egyik legfelkapottabb légitársasága, de úgy tűnik, még mindig nincsenek megelégedve a szolgáltatásaik színvonalával, ezért nemrégiben bejelentették: több mint kétmilliárd dollárral többet terveznek költeni a repülési élmény javítására. Ebbe pedig beletartozik majd a pezsgő és a kaviár is.
Az Emriates célja többek között az, hogy szélesebb ételkínálatot biztosíthasson az utasaiknak; megújul a vegán menü, elindul a "mozi az égben" nevű fejlesztés és a kabinbelsők is fentarthatóbbá válnak.
Úgy tudni, az újítások bevezetését már a jövő hónapban megkezdik.
Az első osztályon utazók mostantól olyan ételeket fogyaszthatnak, mint a serpenyőben sült lazac moqueca szósszal és kreol rizzsel, de megkóstolhatják a sült kacsamellet is narancsos kakukkfűvel, párolt brokkolival és burgonyával.
Ezek a fogások azonban eltörpülnek az Emirates pezsgő és kaviár élménye mellett. Az első osztályú utazóknak ugyanis mostantól korlátlan adag perzsa kaviárt biztosítanak, amihez megtalálták a tökéletes pezsgőpárosítást is a Dom Perignon palackjaiban. Ez egyben azt is jelenti, hogy
az Emirates az egyetlen légitársaság, amelyik a fedélzetén kínálhatja a luxusmárka pezsgőjét.
– Míg mások költségcsökkentéssel reagálnak az iparági nyomásra, az Emirates befektet, hogy még jobb élményt nyújtson ügyfeleinek – nyomatékosította Tim Clark, az Emirates elnöke.
(Forrás: Food&Wine, fotó: Emirates)
emirates | fedélzeti étel | légitársaság | fedélzeti menü
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!