Egészen váratlan dologgal rukkolt elő II. Erzsébet és Diana egykori magánszakácsa

A Buckingham-palotából egyenesen egy food truckba vezet az út.

Darren McGrady, a Buckingham-palota egykori séfje, Diana  magánszakácsa, a legendás brit ételre, a fish and chipsre specializálódott food truck társalapítója lett.

McGrady séf Timpthy Johnsonnal együttműködve nyitotta meg a Winston’s British Fish N Chips-t, ahol ropogósra sütött tőkehalat és sült krumplit szolgálnak fel. A Vancouverben működő food truck korábban minden pénteken a Buckingham-palotában is az asztalra került ebédre.

Az utcai gyorsétterem menüsorában emellett csirkeszárny és halleves is megtalálható,

ez utóbbi egy olyan recept alapján készül, amely Viktória királynő uralkodásának idejéből származik.

Az ismert és szakácskönyv-író a londoni elegáns, ötcsillagos Savoy Hotelben kezdte pályafutását, innen igazolt a Buckingham-palotába, hogy a néhai II. Erzsébetnek főzzön. A Haaretznek adott interjújában McGrady elmondta, hogy az egyik első feladata a skóciai Balmoral kastélyban az volt, hogy megmossa és megpucolja a sárgarépát, amelyet aztán a királynő elvitt, hogy a lovának adja.

(Forrás: Food&Wine, fotó: Missy Font)

magánséf | magánszakács | Erzsébet királynő | Diana | Buckingham | buckingham palota

FOLYTASD EZZEL

Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban

Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
A hely, ahonnan nem akarsz hazamenni – Spirit Hotel
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom