Ez a kreatív iroda Amerika kedvenc burgereinek otthona

A Madison Square Parkból, egy kis mozgó kocsiból indult a Shake Shack története, még 2004-ben. Nem is volt ez olyan régen, pláne, ha azt vizsgáljuk, hogy a városnak több olyan delije van, amely már elmúlt százéves. A kis kocsiból viszont hamar a csúcsra törtek, és Amerika kedvenc burgereit árulják. Mi több, nemzetközi franchise lett a Shake Shack, már Kínától Angliáig mindenhol megtalálni a minőségi gyorsétteremláncot. New York-i központi irodájukat mutatjuk most meg, amit simán néznénk bisztrónak, annak ellenére, hogy egy irodáról van szó. A belsőépítészi megoldásokat a Michael Hsu Office of Architecture-nek köszönhetjük. 

Ha még nem lenne elég magában az indusztriálissal vegyített nordic dizájn, akkor vegyünk néhány extrát, amit minden bizonnyal belefogalmaznak az álláshirtedéseikbe is. Itt találjuk a kísérleti konyhát, ahol az új Shake Shack fiomságokat tesztelik. A városlakók nagy bánatára ide csak a cég dolgozói léphetnek be, nincs lakossági étkeztetés, valódi laboratóriumot képzeljünk el.

A West Village-i iroda vicces módon épp egy Varck Street-i Mc Donald's-ra néz az egyik oldalon, de egy másik ablakából nem mást bámuhatnak a megfáradt dolgozók, mint az Empire State Buildinget, a város egyik szimbólumát. Nem rossz panoráma!

A tágas irodában egész nap halk zene szól, és próbáltak minden részletet úgy kialakítani, hogy a 165 dolgozó szeressen bejárni dolgozni. Megkönnyíti a workflow-t a konyhában csapolható sör, a rengeteg növény, és a tudat is, hogy hétről hétre vagány új ízeket tesztelhetnek.

Ez is érdekelhet:
Korábbi lepárlóüzemből varázsoltak stílusos coworking irodát Brnóban

Az épület olyan rossz állapotba került az évek során, hogy le akarták bontani, ám mielőtt nekilendült volna a hatalmas kőgolyó, közbelépett a Kogaa.

(Fotók: Chase Daniel)

shake shack | design | burger | dizájn | amerika | belsőépítészet

FOLYTASD EZZEL

Otthonos minimalizmus, avagy egy stílusos családi ház Szombathelyen

5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa