Az Indiai-óceán egyik kicsiny szigetére vágynak leginkább a magyarok

Alapjaiban írta át az erre az évre kigondolt utazási terveinket a Covid–19, de ez nem jelenti azt, hogy a lelkesedésünket is karanténba zárta volna. Bár a legtöbb ország apró lépésekkel halad a teljes újranyitás felé, az egészségügyi kockázatot mérlegelve sokan nem merik még átlépni az országhatárt. Legalábbis 2020-ban. 2021-re tekintve viszont már más a helyzet. 

A luxusutakkal foglalkozó Kuoni a Google utazással kapcsolatos adataira alapozva készített egy elemzést, amiből kiderült, hogy a következő év márciusára vonatkozó keresések száma 124 százalékkal nőtt, vagyis rengetegen gondolkodnak úgy, hogy jövő tavasszal már biztonságosan vághatnak neki a nagyvilágnak. Készült egy látványos térkép is, amely megmutatja, egyes országokban mely úti célokra kerestek rá a legtöbbször.

Ez alapján az Egyesült Arab Emirátusokban sűrű év elé néznek: leginkább oda szeretnének eljutni az emberek.

A második helyen érdekes módon holtverseny alakult ki Katar, Kanada és az Egyesült Államok között.

Ami minket, magyarokat illet, 2021 álomnyaralási helyszíne számunkra Mauritius.

Az amerikaiak legszívesebben Japánba mennének, a britek és az olaszok a Maldív-szigetekre, a németek pedig Törökországba vágynak a Google-kereséseik alapján. A franciák beérik a szomszédos Belgiummal.

A szlovákok az Egyesült Államokba, az osztrákok Horvátországba utaznának leginkább, a románok fantáziáját a Maldív-szigetek, az ukránokét Spanyolország, a szlovénekét Egyiptom, a szerbekét és a horvátokét Bali izgatja.

A térképet ide kattintva lehet böngészgetni.

Ez is érdekelhet:

Eldugott európai szigetek, ahol paradicsomi körülmények várnak

Mutatunk néhány eldugott európai szigetet, amelyeket egytől egyig szívesen felfedeznénk.

(Forrás: Kuoni, fotók: Pixabay)

úti cél | utazás | nagy sztori | vágyott | keresés

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom