Ezek a legjobb mentes cukrászdák az országban

Egyre többeket érint az ételallergia, azok azonban, akik tej-, tojás- vagy gluténérzékenyek, ugyanúgy szeretik a finom süteményeket, mint bárki más. Szerencsére egyre több olyan cukrászda működik az országban, amely kifejezetten az ételallergiások kedvében jár. Ezek közül válogattunk.

Naspolya Nassolda – Budapest

A Naspolyda Nassolda Magyarország első raw vegan cukrászdája, amely egyszer és mindenkorra száműzte a lisztet, a tojást és a tejet is.

Különleges desszertjeikben a főszerepet a gyümölcsök és olajos magvak kapják, a sütemények elkészítése során pedig arra törekednek, hogy főzés, sütés, párolás nélkül, az alapanyagok teljes tiszteletben tartásával alkossák meg édességeiket. Az egyik legnépszerűbb tortájuk a mákos citromtorta, amely kellemes fanyarságával garantáltan mindenkit levesz a lábáról.

Vital Cafe & Bistro – Győr

A különleges kávézó és bisztró létrehozását a kávézás és a gluténmentes sütemények iránti szeretet mozgatta.

A kínálatban kompromisszumok nélkül megtalálhatja mindenki a számára leginkább megfelelő desszertet, hiszen vannak tej-, tojás-, adalék-, cukor- és gluténmentes finomságaik is.

Süti, nem süti – Szeged

A Tisza Lajos körúton, frekventált helyen található a szegedi ételérzékenyek földi paradicsoma, a Süti, nem süti, ahol a parádés desszertek mellé finom kávék, és sokféle smoothie közül is választhatunk.

Kihagyhatatlan kreációjuk a ricotta mousse erdei gyümölccsel és a mangó mousse maracujával.

Ráadásul Szegeden a sütemények mellé koncertélmények is járnak, az akusztikus örömzenélés kicsiket és nagyokat is elvarázsol.

Ez is érdekelhet:
Három újhullámos cukrászda, ahol azt hiszed, Franciaországban jársz

Ezeken a helyeken igazán magas szintre emelték a francia stílusú süteményeket.

cukrászda | tojásmentes | mentes | lisztmentes | torta | édesség

FOLYTASD EZZEL

Otthonos minimalizmus, avagy egy stílusos családi ház Szombathelyen

5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
A nyár titkos karmesterei nélkül nincs biztonságos repülés
Hirdetés