Ezekre figyeljen, mielőtt műfű vásárlása mellett döntene!

A műfű kínálatban, illetve az árakat megtekintve nagyon nehéz eligazodni. Márpedig a döntés hosszú évekre szól, ezért nagyon fontos, hogy az igényeinknek megfelelően válasszunk. Ha bizonytalanok vagyunk, akkor van pár szempont és információ, melyekkel nem árt tisztában lenni, hogy magabiztosan tudjunk dönteni.

 

A Műfű Shop kínálatában kapható műfű választék igazán minőségi darabokat tartalmaz. Az eredeti holland és belga termékek hosszú élettartammal rendelkeznek. Ha innen vásárolunk, akkor nem kell tartanunk attól, hogy megbánjuk döntésünket. Ráadásul szükség esetén a szakemberek is segítenek, hogy ha kérdések merülnének fel bennünk.

 

Lássuk a technikai adatlapot!

 

Ha pusztán az árakat akarjuk összehasonlítani, akkor az valószínűleg édeskevés lesz. Az árak mellett a minőség is fontos szempont. A legtöbb információt úgy tudhatjuk meg, ha elkérjük az adott műfű technikai adatlapját. Ez tartalmaz minden fontos szempontot, melyeket érdemes figyelembe venni a döntés során.

 

Ha azzal szembesülünk, hogy a forgalmazó közli, hogy a termék nem rendelkezik technikai adatlappal vagy azt nem adhatja ki, akkor jobb, ha megszólal a fejünkben a kis vészcsengő. Olyan ugyanis nincs, hogy egy termék nem rendelkezik ezzel a fontos dokumentummal. Eleve furcsa, ha a forgalmazó ezt nem akarja a részünkre bocsátani.

 

A személyes megtekintés ezer szónál többet mond

 

Online is sok információt tudhatunk meg, azonban nagymértékben megkönnyíti a döntésünket, ha személyesen megtekintjük a terméket. Ezáltal megtapogathatjuk, sőt akár végig is sétálhatunk rajta. Ennek köszönhetően sokkal könnyebb lesz kizárni egyes típusokat és a számunkra legmegfelelőbb mellett dönteni.

 

További fontos adatok

 

Az UV garancia talán nem tűnik fontos paraméternek, azonban rögtön megnő a jelentősége, ha tudatosul bennünk, hogy az UV garancia a termék színmegtartó képességére utal. A gyártótól akár 9 év garanciát is kaphatunk.

 

A másik fontos paraméter a teljes súly, melyet megismerve következtethetünk a felhasznált anyagmennyiségre, a tömörségre, illetve a sűrűségre. A nagyobb súly egyben jobb minőséget is feltételez, vagyis valószínűleg az a termék, amely igazán nehéz, egyben tartós is.

 

A PE/PP összetétel, illetve ennek aránya a szálak ellenálló képességére és puhaságára is hatással van. Emellett befolyásolja a felület csillogását is, azonban az igazán jó minőségű, Műfű Shopban kapható termékek jelentős része csillogásmentes.

 

Azt is érdemes átgondolni, hogy milyen szálhosszúságú terméket szeretnénk vásárolni. A rövidebb típust egyszerűbb tisztítani, azonban a hosszabb szálakkal ellátott darabok nagyon élethű hatást keltenek, mivel igazán hasonlítanak a valódi fűszálakra. Ha a fentebb említett szempontokat mérlegeljük, akkor nagyobb eséllyel hozhatunk jó döntést.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Mit érdemes tudni az oázisról?

Hatékony kommunikáció a munkahelyi sikerekért

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom