Fáradt anyukáknak dolgozott ki pihentető luxuscsomagot ez a szálloda

A belize-i Naia Resort & Spa egészen különleges csomagajánlattal várja az édesanyákat, akik most néhány nap alatt kipihenhetik a Zoom-megbeszélések és a digitális oktatás minden fáradalmát.

Az elmúlt közel két év hatalmas megterhelést jelentett a szülőknek, akik munkájukat hosszabb-rövidebb ideig otthon voltak kénytelenek ellátni, miközben mindenféle feladataik mellett még gyakran saját gyerekeik tanáraként is helyt kellett állniuk.

A belize-i Naia Resort & Spa speciális Zoom Mom Digital Detox csomagot kínál azoknak a stresszes édesanyáknak, akiknek szükségük van néhány nap pihenésre. Az ajánlatban wellnesskezelések mellett úgynevezett digitális méregtelenítés is szerepel, ami azt jelenti, hogy mindaddig, amíg szeretnék, elérhetetlenek lesznek még a saját családjuk számára is.

Az anyukák emellett ingyenesen használhatják a hotel vízisport-felszereléseit, kerékpározhatnak, fitneszórákhoz csatlakozhatnak, részt vehetnek egy izgalmasnak ígérkező lagúnatúrán, és minden egyes napot a gyógyfürdőben zárhatnak, hogy testileg és lelkileg is feltöltődjenek. Mindemellett betekintést nyerhetnek Belize különleges gasztronómiájába is, ha pedig még az ágyból sem akarnak kikelni, az egész napot lenyűgöző tengerparti bungalókban tölthetik.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Naia Resort & Spa)

luxusszálloda | digitális detox | szálloda | belize | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom